CAROLA KRAL

Carola is de oudste van een gezin dat uit negen kinderen bestaat. Carola is geboren op 24-05-1990.

Zij was de eerste die besmet raakte met het paardenvirus. Het begon allemaal met een stel oude paardrijlaarzen en een cap waarmee zij wekelijks naar de manage mocht. Op haar 9e kwam de eerste eigen familie pony Johanna. Johanna kwam van de Orchids paardenmelkerij waar later de pony’s voor de zusjes ook vandaan kwamen. Met Johanna is Z1 dressuur geworden.

Naast Johanna heeft Carola nog verschillende pony’s van eigenaren uitgebracht.

Op haar 17e is zei over gegaan op de paarden. Via verschillende eigenaren kreeg zij paarden tot haar beschikking die ze succesvol heeft uitgebracht. Daarbij kreeg Carola nog 3 friese paarden te rijden. Die hebben zij samen opgeleid tot het Z2 niveau. Het volgende paard dat kwam was zamaire v osmium. Een sensibele 4 jarige merrie waarmee ze Lichte tour heeft gereden, waarna is zij verkocht naar de VS.

Naast al het paardrijden heeft carola haar vmbo tl diploma gehaald en haar mbo sport en bewegen niveau 4 diploma behaald. Na de schoolperiode heeft Carola haar ORUN diploma niveau 4 behaald. Tijdens deze periode heeft zij veel mogen leren van Johan Hamminge, Bart Bax en Tonnie Huberts als instructeur. Carola is sinds 2011 werkzaam als stalamazone bij Danielle Heijkoop. Inmiddels heeft Carola 2 paarden in de grand prix en verschillende jonge paarden in de subtop en in de basis.