OVER ONS

Welkom bij Kral Dressage – Een enthousiast team van drie zussen; Carola, Paulette en Hanneke Kral, gevestigd in Zoetermeer (Zuid-Holland) aan de rand van Den Haag.

Met een indrukwekkende hoeveelheid ervaring in de dressuursport zijn alle drie de zussen Grand prix geklasseerd, en hebben ze ieder hun eigen eigen specialiteit. Bij Kral Dressage richten we ons op het opleiden van zowel paard als ruiter, van beginners tot en met Grand Prix niveau.

Onze grote passie voor de paardensport is wat ons drijft om elke combinatie te begeleiden tot succes. Bij ons krijgt u de aandacht en ondersteuning die u nodig heeft om te groeien als ruiter en om uw paard te ontwikkelen tot een hoger niveau.

Naast ons specialisme in het opleiden van paarden en ruiters, bieden we ook een uitgebreide service voor het zadelmak maken van paarden en pony’s. Met zorg, liefde en geduld zorgen we voor een sterke basis voor uw paard, zodat het klaar is voor verdere training en ontwikkeling.

Bent u op zoek naar uw perfecte dressuurpartner? Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste paard dat past bij uw behoeften en doelen. Ook als u uw paard wilt verkopen, staan wij klaar om u te ondersteunen bij het hele verkoopproces.

Wij geloven in individuele aandacht, liefdevolle zorg voor de paarden en gepersonaliseerde begeleiding voor elke ruiter. Samen zorgen we voor een succesvolle en plezierige ervaring in de dressuurwereld!