ZADELMAK MAKEN

Ontdek de deskundige en zorgvuldige zadelmak-makingsservice van Kral Dressage voor uw paard of pony. Onze op maat gemaakte training omvat alle essentiële elementen om uw vier-voeter plezier, ontspanning en de juiste vaardigheden als rijpaard te bieden.

Onze zadelmak-making volgt een gestructureerde procedure:

  1. Grondwerk: We beginnen met grondwerk om een sterke basis te leggen en vertrouwen op te bouwen tussen het paard en de trainer.
  2. Longeren met harnachement: Vervolgens gaan we over tot longeren met het harnachement, zodat het paard vertrouwd raakt met het dragen van het zadel en ander tuig.
  3. Gewenning aan de ruiter: We nemen de tijd om het paard rustig te laten wennen aan de ruiter op zijn rug voordat we verdergaan.
  4. Rijden van het paard: Pas als het paard volledig klaar is, beginnen we met het rijden. We gebruiken een geduldige aanpak om ervoor te zorgen dat het paard zich op zijn gemak voelt tijdens deze nieuwe ervaring.

Bij Kral Dressage begrijpen we het belang van een goed fundament bij het zadelmak maken van een paard. Ons team van ervaren trainers staat klaar om uw paard de best mogelijke start te geven als rijpaard. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze zadelmak-makingsservice en hoe we uw paard kunnen helpen zich te ontwikkelen tot een succesvol rijpaard.