HANNEKE KRAL

Hanneke is één van de drieling. Zij zijn geboren op 30-10-1997. Ook zij ging al vroeg met haar zussen mee naar stal. Op haar 4e reed ze al haar eerste bixi proef eveneens op Johanna. Echter was Johanna ook al druk in de wedstrijden met haar zus Paulette dat er een B welsh pony bij kwam. Genaamd Casper.

Met Casper heeft Hanneke M2 gereden. Daarna kwam de onbeleerde pony Kanjer van Orchids. Samen met haar zussen heeft Hanneke hem zadelmak gemaakt en zijn ze succesvol Z2 geworden. Ze zijn opgenomen geweest in het Rabobank Talentenplan en hebben zo lessen van Marrigje van Baalen mogen volgen. Kanjer loopt nu weer succesvol met zijn nieuwe amazone in Belgie. Daarnaast heeft ze nog andere pony’s uitgebracht. Op haar 17 is Hanneke bij de paarden gaan rijden. Zij heeft Dancer v united opgeleid en hebben inmiddels de grand prix bereikt!

Ook rijdt Hanneke nog een talentvolle merrie die ze aan het opleiden is voor de zware tour. Waarmee ze op dit moment actief is in de psg/inter 1.

Hanneke is erg gespecialiseerd in zadelmak maken. Naast het paardrijden heeft Hanneke de cursus gedragstraining bij paarden van 2 moons bij Petra Vlasblom gevolgd. Ook heeft Hanneke haar ORUN diploma op zak.