Instructie

Kral Dressage biedt een professionele, eerlijke opleiding voor het paard en pony aan. Wij richten zowel jonge- als verder opgeleide dressuurpaarden af op het niveau waar de ruiter zich comfortabel bij voelt.

Bij het africhten van uw paard beginnen wij met het verbeteren van de basis, losgelatenheid, tact, ritme en regelmaat. Een goede basis in africhting en training is cruciaal om het paard later nog verder te laten ontwikkelen. Ieder paard is uniek en vergt een persoonlijke begeleiding en eigen trainingstechnieken.

Met onze jarenlange ervaring en successen, is uw paard bij ons in vertrouwde handen. De paarden die in training zijn, worden met alle liefde (diervriendelijk) en professionele kennis behandeld

Instructie

Wij bieden privé instructies van beginnend tot en met grand prix niveau. Zowel jong als oud, beginner of gevorderd, amateur of professional kan bij ons terecht voor instructie. Alle leden van Kral Dressage beschikken over een ORUN instructeur diploma en zijn daarmee volledig bevoegd u al deze kennis te delen.

Ook geven wij privé instructies aan kinderen op onze A pony Pepsi. Deze pony heeft veel ervaring met kinderen en de oefeningen, waardoor ze sneller en met plezier leren.

“Wij staan voor individuele aandacht, liefde en zorg”

Wedstrijdbegeleiding

Wanneer u met uw paard/pony wedstrijden rijdt of wilt gaan rijden, kunt u bij ons terecht voor wedstrijd gerichte training en begeleiding. Wij bieden wedstrijdbegeleiding voor zowel amateurs als professionals tot en met Grand Prix niveau.

Bent u ambitieus en wilt u alles uit uzelf en uw paard/pony halen?
Dan is goede begeleiding nodig om het allerbeste uit de combinatie te halen. Dit vraagt om een vakkundige en betrokken instructeur die weet hoe een paard het beste kunt trainen en hoe de ruiter aan kunt zetten om het beste uit zichzelf zelf en het paard te halen.

Elk paard is uniek en heeft een andere aanpak nodig.

De ruiter dient op een dusdanige manier getraind te worden die past bij zijn kwaliteiten, karakter, exterieur en biomechanische mogelijkheden. Dit is voor elk paard dus anders en geldt ook voor de ruiter. Ieder persoon is anders en heeft zijn eigen kwaliteiten, ambities, talenten, karakter en mogelijkheden. Om het beste uit een ruiter te halen moet een trainer zich verdiepen in de verschillende karakters en talenten. Ook de persoonlijke ontwikkeling van de ruiter neem ik mee in mijn lessen.

Neem contact op!