PAULETTE KRAL

Paulette is al van jongs af aan actief in de paardensport. Haar ware passie ligt in het opleiden en uitbrengen van paarden op het hoogste niveau.

Paulette heeft een indrukwekkende tijd gehad bij de pony’s, met maar liefst vijf keer de titel van Nederlands kampioen als hoogtepunt! Op haar achttiende maakte Paulette de overstap naar de paarden. Ze werd meerdere keren opgenomen in het talentenplan, waar ze trainingen mocht volgen van gerenommeerde namen als Coby van Baalen en Anky van Grunsven.

In 2018 behaalde Paulette haar ORUN-instructeur diploma wedstrijdsport. Met een enorme dosis enthousiasme deelt ze haar passie en ervaring met anderen. Dit heeft ze al meerdere keren gedaan door jonge ruiters op te leiden naar (inter)nationaal niveau.

Paulette heeft inmiddels vijf paarden succesvol opgeleid naar de Grand Prix en heeft met zeven paarden in de lichte tour uitstekende prestaties behaald. Met veel plezier werkt en traint ze de paarden met als doel het beste uit zowel de paarden als zichzelf te halen.