PAULETTE KRAL

Paulette is geboren op 21-01-1996. Paulette ging op haar 4e al met haar zus Carola mee naar haar pony. Zo reed ze op haar 6e al haar eerste bixi wedstrijd. Nadat ze daar wat ervaring in heeft opgedaan is ze officieel gaan starten. Op haar 10e reed ze Z2 met Johanna! Toen kwam de pony Orchids Borneo van Orchids paardenmelkerij. Ze behaalde diverse kring, regio titels en overwinningen op de divoza competitie voor jonge dressuurpony’s. Paulette en Borneo hebben een aantal mooie en succesvolle internationale wedstrijden gereden in het Z2. Inmiddels loopt Borneo weer op internationaal niveau voor Belgie.

Naast Borneo kreeg paulette de pony Morning Sky te rijden. Paulette heeft Sky alles geleerd en samen hebben zij alles gewonnen wat ze konden winnen.

Nederlands kampioen divoza competitie 5 en 6 jarige KNHS nederlands kampioen 2x L2, m1 en Z1. Op haar 18e ging Paulette over op de paarden. Zij kreeg het paard Daniquette v Sandreo te rijden. Ze heeft haar zelf opgeleid tot en met PSG/inter1. Samen zijn zij opgenomen geweest in het Rabobank talentenplan. Zo hebben zij lessen van Coby van Baalen mogen volgen.

Inmiddels rijd Paulette met haar paard ZIbraldi F succesvol in de Grand prix en de U25. Daarnaast rijdt ze ook in de zware tour met Eldorado v Painted Black en is ze haar lichte tour merrie Erina aan het klaar maken voor de zware tour. Ook is zij opgenomen geweest in het knhs talentenplan. En heeft ze trainingen gevolgd bij Anky van Grunsven. Haar doel is om het uiterste uit haar zelf en de paarden te halen.

In 2018 heeft Paulette haar ORUN instructeur wedstrijdsport behaald.